Method på begge finalepladser: To danskere til Blizzcon

Artiklen starter under annoncen
Mythic Dungeon Invitationals gik uden den store overraskelse til Method.

Efter weekendens finale i MDI spring split lykkedes det uden problemer Method EU og NA at kvalificere sig til Blizzcon.

Det betyder samtidig, at hele to danskere også kvalificerede sig, idet Mike ‘Gingi’ Djebbara og Kenn Øster ‘Zaelia’ Rasmussen begge spiller på Method EU.

Overraskende er det dog NA, som ender med at trække det længste strå, da EU gik igennem hele kvalifikationen ubesejret, og de var derfor de store favoritter til at tage førstepladsen.

EU fløj igennem konkurrencen

Fra start kunne det ses, at Method EU havde en intention om at komme hele vejen til finalen.

De blæste igennem alle deres kampe i løbet af weekenden uden at tabe en enkelt dungeon i bedst-af-tre og kunne derefter se sig selv i en grand final, efter de slog Method NA. Method EU skulle derefter bare vente på Lower Bracket finalen, som stod mellem Abrakeydabra og førnævnte Method NA.

Her viste Method NA, at de var stærkest, og de besejrede Abrakeydabra 2-0.

EU choker og NA løber med sejren

At EU ikke havde tabt en eneste serie gjorde, at de var massive favoritter til at tage finalen som var en bedst-af-fem. Derfor var det en kæmpe overraskelse, da NA tog serien 3-0 og dermed besejrede dem, der ellers var kronet kongerne af MDI.

I sidste ende var EU’s dominans ikke for ingenting, da de på trods af nederlaget kunne løbe med 20.000 dollar og en plads under Blizzcon mens at spillerne fra NA, kan også se frem til en plads samt 50.000 dollar.

59 Shares