Mathias ‘MSL’ Lauridsen: Dårlig tid til forberedelse

Artiklen starter under annoncen

Så starter årets anden major i Counter-Strike: Global Offensive rigtigt! Hallen bliver fyldt med publikum, og opmærksomheden fra hele verden er skruet i vejret.

Men mens de første tre kvartfinaler spilles fredag, så må North vente til lørdag med at spille.

Lørdag klokken 13 står North nemlig overfor turneringes hidtil sværeste kamp, når danskerne – endnu en gang – løber ind i hjemmebaneholdet, Virtus.pro ved PLG Majors i Tauron Arena i Kraków, Polen

Problematisk program

Problemet er bare, at skulle North gå videre, så er der bare få timer, til semifinalen skal spilles samme dag. Det giver mindre tid til at få slappet af mellem kampene.

– Det er selvfølgelig ikke optimalt at spille semifinale tre timer efter en kvartfinale lige meget om det er VP eller os, fortæller Mathias ‘MSL’ Lauridsen til Slash Esport.

Læs også: Klar til årets anden major i Counter-Strike? Bliv klædt på her

– Det handler om at få noget godt at spise og resette fuldstændig. Dog er det altid meget svært på så kort tid, og forberedelsen til semi finalen vil være knap så god.

Virtus.pro igen igen

Danskerne har allerede mødt Virtus.pro adskillige gange i år, og på grund af opbygningen af det nuværende swiss format har de nu anden kamp i træk mod polakkerne ved denne major.

Den store forskel er, at hvor North har vundet de seneste kampe uden tilskuere, har Virtus.pro nu opbakning fra langt hovedparten af de 15.000 entusiastiske fans.

– Det bliver ikke anderledes for os. Vi har tænkt os at gå 100 procent fokuserede ind til kampen, og så handler det bare om at være der på dagen. Det bliver altid en god kamp mod VP, men fansene kan ikke vinde for dem, siger Mathias Lauridsen.

Mulighed for dansk finale

De to danske hold, North og Astralis, kan – om alt går vel – mødes i finalen, og uden at sælge skindet før bjørnen er skudt, tør MSL godt sætte navn på drømmemodstanderen.

– Drømmefinalen er helt klart at møde Astralis. Det kunne være vildt at møde dem i kampen om at være de bedste i Danmark og til majoren. Der er så meget historie imellem os, at det ikke kun er majoren man kæmper om, siger han til Slash Esport.

0 Shares