Match fokus: Splyce favoritter mod Origen

Artiklen starter under annoncen
I dag klokken 18 sparker Origen og Splyce syvende uge ad LEC i gang. De to hold mødes for anden gang i denne spring split, og vi på redaktionen glæder os gevaldigt.

Vi er godt klar over, at de to hold ikke er topseedede eller leverer præstationer i særklasse, som første seed G2 og vores allesammens ‘Caps’ gør.

Men den her kamp kan vise sig at være vigtig for, om danskejede Origen formår at kæmpe sig til en plads i playoffs.

Hvorfor er denne kamp så vigtig?

Lige nu ligger Origen på en sjetteplads med en score på 6W-6L.

Det betyder, at de med nød og næppe er foran SK Gaming, men også lige under Misfits. Denne kamp giver holdene mulighed for at cementere deres plads i ligaens meget tætte midterfelt og sikre sig en plads i playoffs.

Historien er den samme for Splyce. Efter seks uger er de placeret på en relativt solid fjerdeplads med en score på 7W-6L. Men i modsætning til Origen mangler Splyce stadig at spille nogle af deres sværeste kampe mod G2 og Schalke 04. Derfor er det vigtigt for Splyce at slå Origen, hvis de vil have et komfortabelt forspring i resten af splitten, når de virkelig skal på prøve mod de topseedede hold.

Kort sagt kan denne kamp afgøre, hvilket af de to hold der kommer med i playoffs. I denne spring split har vi et midterfelt, der står utroligt lige, som du kan se nedenunder, og alle sejre tæller.

Stilling fra eu.lolesports.com/en/standings
Stilling fra eu.lolesports.com/en/standings

 

Splyce må være favoritter

Det er anden gang, de to hold mødes på Riften, og sidste gang var det Splyce, der løb med sejren. Splyce kørte et fænomenalt macro-game, og Origen faldt langsomt bagud. Cirka 15 minutter inde i kampen formår Splyces jungler ‘Xerxe’ også lige at slå sømmet i kisten med et frækt herald steal, der ydermere giver tre kills i den efterfølgende skirmish.

Herefter snowballede Splyce bare, og selv om Origen kæmpede bravt, lykkedes det dem ikke at komme tilbage. Du kan se den spoilede kamp her.

Splyce klarede sidste uge med et resultat på 1-1, hvorimod Origen tabte begge deres kampe og endte med en score på 0-2.

Origen så rigtig svage ud i deres første kamp mod Fnatic, der må siges ikke at være i nærheden af den form, de var i til Worlds-finalen. Kampen var et rent stomp fra Fnatics side, og kampens KDA siger det hele. Med en score på 23-3 tværede Fnatic Origen ud lige fra start.

Den anden kamp, Origen tabte, var imod Misfits. Denne gang så man dog et mere sammenhængende Origen, og kampen var utrolig lige og endte med en teamfight i minut 42 i Origens base.

For Splyce så det dog rigtig godt ud i sidste uge. De havde en god start mod Vitality, der er seeded nummer to. De formåede at give dem kamp til stregen, men tabte i sidste ende efter en skirmish, hvor de tabte Baron. Kamp nummer to var imod Rogue, der ligger på en sidsteplads. Det gik som forventet, men Splyce havde dog lidt svært ved at afslutte kampen.

Hvis Splyce spiller lige så godt, som de gjorde i sidste uge, tror vi på, at de kan løbe med sejren igen, når de møder Origen i aften. Men det her er League of Legends vi snakker om, og der sker overraskelser hele tiden. Hvis vi ser det Origen-hold, der som det eneste har formået at slå G2 i denne split, så bliver det en interessant kamp!

47 Shares