‘Marcuzo’ slutter i top-4 i eChampions League og vinder 200.000 kroner

Artiklen starter under annoncen
Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen slutter i top-4 ved historiens første eChampions League og vinder 200.000 kroner efter tæt semifinale.

Pressemeddelelse fra North

Norths FIFA-stjerne Marcus “Marcuzo” Jørgensen slutter i top-4 ved historiens første eChampions League i Madrid.

Placeringen sikrer ham 200.000 kroner (30.000$) og 315 point til verdensranglisten.

Marcuzo havde sammen med 8 af verdens bedste FIFA-spillere kvalificeret sig til slutspillet. Første modstander var hollandske Lev “LevVinken” Vinken, der blev besejret med 5-4.

I semifinalen var Marcuzo tæt på sejren, men måtte lide nederlag efter straffespark til amerikanske Christopher ‘NYC_Chris’ Holly med cifrene 6-8.

– Lige nu er jeg mest skuffet over ikke at være gået i finalen, fordi jeg føler, jeg havde muligheden. Jeg er stolt af min sæson indtil videre og nu skal jeg fokusere 100 % på det kommende VM, siger Marcus “Marcuzo” Jørgensen.

– Det har været en ære at spille den første FIFA-Champions League nogensinde, og når man ser tilbage om et par måneder, er en 3.-4. plads vel ikke helt dårligt, siger Marcus “Marcuzo” Jørgensen.

Marcus “Maruczo” Jørgensen har indtil videre haft en stærk sæson med sejr i eSuperliga over Brøndby, udtagelse til DBU’s første FIFA-landshold og semifinaleplads ved historiens første eNations Cup. Og nu også en top-4 ved historiens første eChampions League.

Næste opgave for North-spilleren bliver Nordic Masters 2019, hvor de seks bedste klubber i Norden dyster om titlen som nordens bedste hold. Her deltager North med Marcus “Marcuzo” Jørgensen og den tidligere verdensmester August “Agge” Rosenmeier.

Herunder kan du se Norths-minidokumentar om Marcuzos vej til eChampions League-finalerne.

67 Shares