Marcuzo og Agge i samme gruppe til VM-kval

Artiklen starter under annoncen
ESWC har netop offentliggjort grupperne til FIFA eWorld cup 2018’s kvalifikation i Paris, hvor to af vores tre danskere er havnet i samme gruppe.

(Se grupper for PS4 nederst)

På lørdag og søndag, d. 7. og 8. april, spilles der kvalifikation i EA Sports FIFA 18 for europæiske deltagere i Paris på både Xbox og Play Station 4.

Det kommer til at foregå med fire grupper á fire spillere på begge konsoller, hvor de to bedste fra hver gruppe bliver repræsenteret i den endelige Grand Final.

Grupperne er i dag offentliggjort og Danmark er repræsenteret med ikke mindre end tre spillere – Marcuzo, Agge og LordHjort – i konsol-kategorien PS4.

– Lad os erobre

Sidste weekends vinder af Copenhagen Games, Mikkel Hjorth Bach, kendt under gamernavnet LordHjorth, er alene dansker i Gruppe 4, hvor der skal kæmpes mod den græske og dobbelt repræsenterede franske nation.

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og August ‘Agge’ Rosenmeier bliver derimod direkte konkurrenter i den hårde Pulje 1, og det overrasker ikke ‘Marcuzo’.

Alt imens ‘Agge’ og resten af Danmark opfordrer til fælles kvalifikation for de to kollegaer, konkurrenter og kammerater:

Nedenfor ses de fire grupper i kategorien PS4

 

 

 

 

2 Shares