‘Magisk’: – Vi undervurderer ingen

Artiklen starter under annoncen
7-3 nåede ex-3DMAX at føre på Nuke over Astralis, før danskerne trykkede på speederen og hev sejren hjem uden større problemer.

Det var ikke sådan rigtig spændende, da Astralis sent tirsdag aften vandt deres første kamp i ESL Pro League sæson 9.

Astralis mødte franske ex-3DMAX, der som navnet antyder er rosteren fra 3DMAX, der har droppet organisationen.

Det er ikke ligefrem et hold, som bør true verdens nummer et, men de kom dog alligevel ud med et hvis overskud. Franskmændende kom foran 3-0 på Mirage, inden Astralis rigtig kom i gang, men så var den danske dominans også total, og ex-3DMAX lavede kun tre point mere på dét map.

I vinder hele tiden

Som altid har Alex ‘Machine’ Richardson og Chad ‘SPUNJ’ Burchill et post match interview med vinderen af kampen, men det var ikke helt nemt at finde på noget at spørge Emil ‘Magisk’ Reif om. Der gik ikke to minutter, så måtte ‘Machine’ sige:

– Vi har ikke mere at spørge om. I vinder jo hele tiden.

Men inden da fik ‘Magisk’ alligevel lov til at svare på et enkelt spørgmål.

ex-3DMAX foran 7-3

For på Astralis’ favorit-map, Nuke, kom franskmændende nemlig også foran. Og denne gang ikke bare på baggrund af en vunden pistolrunde. 7-3 kom de op på, men så fik danskerne også lukket godt og grundigt af, og de vandt resten af runderne.

– Vi har forberedt os på holdet ligesom med alle andre. Vi kan ikke undervurdere nogen. Ellers bliver vi ikke nummer et gruppen, sagde Emil Reif, der også lige fik lov til at forklare endnu en gang, hvorfor de ikke har tabt på Nuke i mere end et år.

– Alle er komfortable med det. Det er ikke mit favoritmap, men vi er gode til at rotere på det.

Astralis skal i kamp igen både onsdag og torsdag. Her venter henholdsvis HellRaisers og BIG, der spillede første kamp i gruppe D. Den vandt HellRaisers 2-1.

34 Shares