Mads ‘Broxah’ Brock-Pedersen med en utrolig sikker præstation for Fnatic i weekendens LEC kampe

Artiklen starter under annoncen
Slash Esport har været en tur til LEC studiet i Berlin, hvor vi lørdag fik lov at overvære Fnatic og ‘Broxah’ banke Excel Esports

Det var ikke en overraskelse, at Fnatic slog Excel igår, lørdag d. 9 marts, men det var en overbevisende præstation fra et Fnatic-hold, der er kommet lidt sløvt fra start i denne sæson af LEC.

I fredagens kamp havde ‘Broxah’ en solid præstation på Sejuani, og i lørdagens kamp fik han lov til at spille Karthus i junglen. Han havde en meget sikker præstation og endte med en KDA på 8/0/5. Fnatic orkestrerede et vanvittigt level 1 invade med Karthus, der satte modstanderjunglen bagud fra start og gav ‘Broxah’ fri plads til at farme og komme foran.

Se hele interviewet med ‘Broxah’ over artiklen.

Denne weekend har Fnatic vundet begge deres kampe, hvilket bringer dem i en position, hvor de kan komme i playoffs. Dette virkede nærmest umuligt for tre uger siden. Fnatic ser nu til at have fundet deres form igen og har vundet deres sidste seks kampe.

Fnatics eftermæle 

Fnatic har haft rigtig meget at skulle leve op til efter deres utrolige præstation til Worlds, stævnet, hvor de bedste hold fra alle regioner i verden mødes og kæmper om herredømmet over riften.

Fnatic nåede nemlig helt til Worlds finalerne. Det er første gang, siden det allerførste World Championship blev afholdt i 2011, at der har været et vestligt hold i finalerne! Dengang var det også Fnatic, der til slut kunne løfte pokalen. Der har derfor været et kæmpe press på holdets skuldre, og man må konstatere, at de ikke var i stand til levere, hvad man forventede af dem i denne split.

Det er svært at svare på, hvor Fnatics problemer stammer fra. Siden Worlds har Fnatic dog mistet en af sine store stjerner. Det nye midlane fænomen, danskeren ‘Caps’, er blevet opkøbt af G2. I vores interview nævner ‘Broxah’ også, at der har været en del ændringer i staben bag scenen. Det har skabt en del problemer i starten, men man må sige, at Fnatic har fået sin form tilbage med seks sejre i træk!

Her på Slash Esport mener vi bestemt ikke, at drømmen er død, og vi er sikre på, Fnatic nok skal komme sig over tabet af Caps og sikre sig en plads i playoffs.

Hvis du er lidt mere til et sjovt indslag, så kan du se vores journalist være en fanboy her.

 

13 Shares