Heroic sikrer sig andenpladsen efter dobbelt overtime

Artiklen starter under annoncen
De to første dage i ESL Pro League (EPL) gruppe B havde været hårde for Heroic, og på tredjedagen fortsatte dramaet.

Danske Heroic skulle bruge en sejr over polske devils.one for stadig at have muligheden for at kvalificerer sig til ESL Pro League sæson 9 finalerne.

Dette lykkedes efter et vaske ægte knald eller fald-drama, der måtte gå i dobbelt overtime, før danskerne kunne juble.

Hele gruppe B blev en tæt affære, når man lige ser bort fra FaZe der vandt alle deres kampe. De resterende tre hold endte alle med en sejr og to nederlag.

Det var også en tydeligt lettet Adam ‘friberg’ Friberg der blev interviewet efter kampen.

– Yeah, OMG, jeg er blevet for gammelt til det her, udbrød ‘friberg’ da han blev spurgt, om maratonkampen var for intens.

– Hvis vi ikke vandt denne kamp ville vi være på sidstepladsen og ude. Vi vinder kampen, og nu er vi på andenpladsen og har sendt NiP ud, fortsætter ‘friberg’.

Han var tydeligt lettet over at have vundet den tætte kamp, og at holdet havde sikret sig andenpladsen, da de havde vundet flere maps, end Ninjas In Pyjamas, der tabte deres sidste kamp 2-0 til FaZe.

slashesport dk heroic sikre sig andenplads efter dobbelt overtime
Den endelige stilling i gruppe B – Sceenshot ESL_CSGO Twitch
Mange danskerbrag i næste fase af turneringen

Med andenpladsen er Heroic klar til næste stadie i kvalifikationen, hvor toeren og treeren fra hver gruppe skal mødes om fire pladser til finalerne i Montpellier, Frankrig.

Her skal de kæmpe mod to andre danske mandskaber, nemlig Optic og North som sikrede sig en henholdvis anden- og tredjeplads i gruppe A.

Allerede i dag, fredag 19. april, starter gruppe C, dog uden dansk deltagelse.

For at se danskere i aktion i EPL igen, må man vente til den 23. april, hvor man kan se Astralis prøve at sikre sig deres plads til finalerne i gruppe D.

Heroic versus devils.one

Train 16-14

På første map gik det ikke danskernes vej, og de måtte se sig slået med lavest mulige margin, 16-14, på devils.one’s map pick, Train.

Benjamin ‘blameF’ Bremer havde ellers masser af succes på første map, som også kan ses ved hans fire AK headshot kills på A-sitet.

Han endte også map’et med en kill/death ratio på plus 10.

Overpass 16-13 

På andet map startede det heller ikke helt perfekt. Med tabte pistolrunder og generel svær start måtte ‘blameF’, ‘mertz’ og de andre Heroic spillere gå til pausen nede 5-10.

Dette blev der heldigvis vendt rundt på da de kom på CT-siden og en flot hold indsats, hvor kun ‘stavn’ endte med negativ kill/death ratio (-1), gav Heroic sejren, 16-13.

Nuke 22-18

Det lå måske i kortene, at kampen skulle forsætte med at være tæt – det blev i hvert fald tilfældet.

De to hold fulgtes rimelig godt ad, og ved sideskift var det også helt tæt, 8-7 til danskerne.

Daniel ‘mertz’ Mertz var nødt til at rive alle tricks op af bogen.

Næsten som en selvfølgelig skulle kampen naturligvis ende i overtime.

Her fortsatte ‘mertz’ det gode spil og kunne også sikre Heroic en dobbelt overtime med tre AWP kills ved stillingen 17-18.

I dobbelt overtime fik Heroic lukket kampen med fire runder i streg og slutstillingen 22-18.

39 Shares