LEC-grundspillet blev afgjort med et brag, her er slutspilskampene

Artiklen starter under annoncen
Fredag spillede G2 og Fnatic en af de vildeste kampe i denne sæson af League of Legends European Championship, LEC.

Hvis du er en garvet League og Legends-fan, som endnu ikke har set kampen, kan den virkelig anbefales. Det er ikke blot en kamp mellem to rivaliserende hold. Det er også fantastisk godt League of Legends.

Det er den længste kamp, der er spillet i LEC, og der var sammenligninger at spore til de gode gamle CLG EU og Moscow 5-dage.

48 minuter og fem sekunders intens League-action

Kampen havde det hele. En tidlig føring til Fnatic, hvor de spillede klogt, hurtigt og med en klar plan. Holdet førte med 5000 guld efter 20 minutter, samt otte kills mod et death.

Føringen udviklede sig dog til et comeback for G2, da de formåede at stoppe Fnatics Baron push i 26. minut.

Herfra stak kampen af, og den gik frem og tilbage og endte med det tætteste base race i mands minde.

Du kan se kampen her.

Fnatic bad Cloud9 om hjælp og det virkede

Fnatic giver et shoutout til C9. Fnatic har nemlig formået at vinde alle deres kampe siden den ‘date’. En rimelig god comeback-historie for holdet, der nåede til finalen i Worlds og mildest talt skuffede i starten af splitten.

https://twitter.com/FNATIC/status/1107028714427158528?fbclid=IwAR0mICqhrxMKtkY6LL_X-xR3j0YbWXvulGr6jRk8Pxh1WY6bbRi-_C23TVU

Efter alle kampene blev afgjort i lørdags, er slutstillingen afgjort. Den ser således ud.

slashesport dk lec afgjort efter taet fnatic g opgoer
Screenshot: liquipedia.net

Det har været en vild og spændende sæson helt til slut. Vitality og Schalke slutter en del lavere i tabellen, end man havde kunnet forvente.

Især Fnatic og Origen har til gengæld formået at levere nogle pragtpræstationer her i slutningen af grundspillet. Derfor måtte Splyce også se sig slået

Vi må vente på topbraget

G2 og Origen går automatisk videre til anden runde, hvor de møder hinanden i Rotterdam til noget, der ser ud til at blive et brag af en kamp.

Origen er kendt for sin rolige, kalkulerede tilgang til spillet, hvorimod G2 er kendt for at spille hurtigt, nådesløst og effektivt. To stilarter, der siden LoL’s tidlige dage, har skabt enormt spændende kampe.

Vinderen af kampen ryger direkte i finalen.

At komme på 3. pladsen giver Fnatic lov til at vælge sin første modstander blandt 5. og 6. plads. De har valgt Vitality, hvilket gør at Splyce skal møde SK.

Danskere med i alle de første opgør i slutspillet

Hvis du har danskerbrillerne på, er det G2, Origen, Fnatic og Splyce, du skal holde særlig godt øje med. I samtlige tilfælde har danskerne flere gange udfyldt nøgleroller på deres hold, så det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig i slutspillet. Den 29-30. marts skal vi altså se ‘Broxah’ og Fnatic i kamp mod Vitality, som de slog i deres seneste opgør.

I den anden runde 1 kamp skal vi ‘Kobbe’ og Splyce mod SK gaming, der kun kom med i slutspillet efter at de slog Schalke 04 i en tiebreaker-kamp. Sidste SK og Splyce mødtes var i uge 8 af LEC, her fik vi en snak med Kasper ‘Kobbe’ efter kampen.

Det sidste opgør er i winners-bracket og her skal ‘Kold’ ud og vise at Origen også kan i bo5, mens ‘Caps’ og ‘Wunder’ skal vise hvorfor G2 endte nummer et i LEC spring split.

0 Shares