Ingeniører laver headset til gamere med briller – og du kan hjælpe

Artiklen starter under annoncen
Et nyt headset, som tre ingeniører er ved at udvikle, skal gøre det lettere at være gamer med briller.

SoulBound hedder idéen, og den er skabt af tre ingeniører på SDU, Jan Biel, Max Ramien, Robin Schreiber (fra ventre mod højre på billedet).

Max Ramien spiller desuden på det østrigske esportshold WarKidz, og så bruger han briller.

– Jeg er en meget passioneret gamer, men jeg kan ikke bruge gaming-headsets. Jeg har prøvet de fleste, Razor, Sennheiser, no-name, men de får brillerne til at presse mod ansigtet, fortæller Max Ramien til Slash Esport.

Projekt på kandidatuddannelsen

Og med den udfordring var projektet skabt.

– Vi har haft de første kreative workshops, så vi har allerede nogle løsninger på problemerne. Vi har ter til fem idéer. som der skal evalueres på, og så skal produktet udvikles, fortæller Robin Schreiber.

Det foregår på kandidatuddannelsen på SDU, hvor de tre går sammen.

– Det er vigtigt for os, at vi ikke udvikler for udviklingens skyld. Vi tager udgangspunkt i et konkret problem, som vi kan løse, siger Robin Schreiber.

Og du kan hjælpe

Det er i den forbindelse, at de tre søger brugernes hjælp.

– Vi har brug for så meget feedback som overhovedet muligt for at kunne forfine de idéer, som vi selv har, siger Max Ramien.

Holdet var til Cross Border hvor de pitchede idéen og fik stillet en masse spørgmål til gamerne, og efter den tur var de endnu mere sikre på, at det ikke bare er Max Ramien, der har et problem med headset og briller.

Du kan hjælpe med udviklingen af brillerne ved at svare på spørgeskemaet her: https://www.surveymonkey.com/r/CZRCRPJ

– SoulBound kommer på markedet

Et af de store spørgsmål med den slags projekter er, om vi nogensiden får headsettet at se. Bliver det andet en en rigtig god idé? Bagmændende er ikke i tvivl.

– SoulBound kommer på markedet. Vi er meget priviligerede, fordi vi har universitet på vores side. Det kan hjælpe os på en række punkter både med udvikling, produktion og med at finde financiering, siger Jan Biel.

Indtil videre er det meningen, at det nye headset skal udgives som Soul Bound – altså ingeniørernes eget firma – og ikke som en del af et eksisterende brand.

42 Shares