Hvem sagde flow-tv var dødt? DR viser ni timers Fortnite søndag

Artiklen starter under annoncen
DR Ultra har ryddet fladen søndag, hvor kanalen sender fra Fortnite-turneringen i Katowice.

Kender du Jarl?

Altså Christoffer ‘Fnatic Jarl’ Jensen, der er på kontrakt hos Fnatic?

Ham har DR Ultra lavet en dokumentarserie om, og den bliver sendt, når de ikke lige dækker ESL Katowice Royale live på søndag.

Ni timers live på Ultra

For det er nemlig, hvad der skal ske i weekenden.

Ultra sender ‘Fortnite – live fra ESL Katowice Royale’ live fredag og lørdag på DRTV og YouTube, og søndag på DRTV og DR Ultra, alle dage fra klokken 13.55 til 20.15.

Vært er gaming-influencer Lasse Vestergaard, og med sig har han medværter som for eksempel eksperter, streamere og YouTube-stjernerne GoldenJ, Vercinger, Rune Nielsen, Marie Watson, OliverLy, August “Bergholdt” og mange andre.

Husk at stille spørgsmål

Der er syv kampe per dag, som bliver kommenteret af Lasse og medværterne. Indimellem kampene hygger de med at dyrke highlights fra kampene, teste skydebanen, interviewe de fire danske deltagere i Polen og på søndag, finaledagen, er de store kampe og her kan man også vinde de store præmier.

Alle kan aktivt deltage ved at stille spørgsmål via fortnite@dr.dk, YouTube-kommentarer og #ultrafortnite på Instagram. Her vil vi for eksempel finde Danmarks bedste Fortnite-joke, den dummeste måde nogen ser med på, finde deltagere til Lasses store Fortnite-quiz og gå ud i virkeligheden og finde vores Fortnite-iklædte person samt mange andre aktiviteter.

Og så bliver der altså også tid til at sende ‘De nye Fortnite-stjerner’, som er en programserie i 10 afsnit, som ligger på DRTV og YouTube. Her følger vi morgendagens e-sportsstjerner – heriblandt Jarl – og deres op- og nedture i en hverdag som Fortnite-spiller.

DR Ultra-serien ‘De nye Fortnite-stjerner’ kan ses nu på:

DRTV: https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/fortnite-isabella-og-augsut/fortnite-isabella-og-august/fortnite-isabella-og-august

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=gjyaQeLqYMc&index=10&list=PLdH78PvzGfwVkrBI2_KSkTre9idQRCYuu

Fredagens live-stream er allerede i gang og kan ses på:

DRTV: https://www.dr.dk/tv/live/event/fortnite-3

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8irHlEl0K0I

 

20 Shares