Heroic klar til kamp i solen

Artiklen starter under annoncen

– ESG Tour Mykonos er ikke bare endnu en turnering. Den fantastisk udsigt, afslappende atmosfære og gode service gør det særligt og mindeværdigt for de spillere, der gør esport til, hvad det er i dag. Fascinerende, underholdende og sjovt.

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når arrangørerne skal forklare, hvorfor netop deres turnering er noget særligt.

Læs også: Ugen der gik i dansk esport

Ordene kommer fra direktøren, Stamos Venios, og det er da også et imponerende setup på den græske ø.

Gambit i første kamp
Pressefoto

Heroic stiller op som eneste danske hold, og vi fangede træner Henrik ‘FeTiSh’ Christensen, inden de spiller deres første kampe torsdag klokken 18.

– Stedet er fantastisk! Og folkene bag EGS gør alt for at hjælpe på alle tænkelige måder, så det er dejligt, fortæller Henrik Christensen til Slash Esport.

Læs også: ESL spiller finaler i Odense

Det er noget af en udfordring, holdet står overfor. Danskerne skal forsøge at slå Gambit Gaming, der har en rigtig flot formkurve.

– Vi forventer en svær kamp. Gambit har klaret det helt fantastisk de sidste mange offline events, de har været til, så der venter os helt sikkert en stor mundfuld. Der er nok ikke nogen tvivl om at de fleste har Gambit som storfavoritter. Men når det er sagt, så ved jeg, at når vi spiller op til vores bedste, kan vi slå alle, og vi vil gøre alt for at vinde, siger Henrik Christensen.

Et par slanger i Paradis

Men der er også ulemper ved at spille på en græsk ø. Teknikken er ikke helt, som vi kender den i Nordeuropa.

– Deres wifi er meget dårligt og i en perfekt verden havde vi pc’er til rådighed oftere eller hele tiden. Men vi kan bestemt ikke klage, siger Henrik Christensen.

Praktisk betyder det, at spillerne kun kan træne på bestemte tidspunkter, da der kun er fire sæt computere til rådighed.

– Med otte hold, der alle gerne vil til, er det svært.

Og så er det jo godt, at omgivelserne lige er til at leve med!

Jakob Rask Hansen (@officialjugi) tager en pause i en af hængekøjerne.

Ud over Heroic og Gambit stiller SK Gaming, Team Liquid, BIG, Virtus.Pro og Big op i kampen om i alt 1,2 millioner kroner.

Hvis geografien er lidt rusten, så er det altså her, drengene fra Heroic skal bruge de næste dage.

 

 

0 Shares