FOKUS: Vejle Boldklub

Artiklen starter under annoncen
Vejle Boldklub gik for et år siden ind i esport. Det skete i et samarbejde med Tricked, som også står for klubbens FIFA-hold i eSuperligaen.

Læs alle fokusartikler med de andre hold nederst i artiklen.

– Trickeds samarbejde i Campus Vejle er jo genialt tænkt, og jeg er dybt imponeret af Mortens (Jensen, red.) arbejde med holdet.

Sådan sagde direktør for Vejle Boldklub, Henrik Tønder, til Slash Esport, da vi talte med dem for et år siden.

Samme dag havde klubben præsenteret deres samarbejde med Tricked, og dermed blev Campus Vejle, Tricked og Vejle Boldklub forbundet.

Stiller med fire spillere

Det er også i Tricked, at de fire FIFA-spillere, der nu repræsenterer holdet i eSuperligaen findes.

Blandt andre holdets mest prominente spiller, Mikkel​ ‘LordHjorth’​​ Bach, der udover at skulle spille eSuperliga også skal en tur omkring Fut Champions Cup #2. Han er nemlig kvalificeret sammen med Fatih Üstun, ‘Agge’ og ‘Pilm’. Du kan læse mere om kvalifikationen hos Sports-Gaming.

Spillerinterview med Jacob Kragelund og Mikkel ‘LordHjorth’ Bach.

Bemærk, at spillerene har svaret før ligastart.

Hvad er dit mål for første sæson af eSuperligaen?

Jacob Kragelund: Målet er klart at vinde. Først og fremmest kræver det en top8 placering, så det må være delmålet.

Mikkel ‘LordHjorth’ Bach: Mit mål er helt sikkert at vinde ligaen. Vi er måske ikke de største favoritter men en målsætning skal være højt sat og derfor går vi benhårdt efter guldet.

Hvad er din stærkeste force som spiller?

Jacob Kragelund: Min stærkeste force må være min kontrollerede spillestil og de små kombinationer foran mål.

Mikkel ‘LordHjorth’ Bach: Min største force er at jeg næsten altid præsterer på et højt niveau når jeg møder gode modstandere. Jeg stoler på min egen måde at spille FIFA på lige meget hvem jeg møder.

Hvilken spiller i eSuperligaen vil du allerhelst slå?

Jacob Kragelund: Jeg vil rigtig gerne slå de bedste, så at slå Agge, Fatih, Bacha osv. ville være super tilfredsstillende!

Mikkel ‘LordHjorth’ Bach: Jeg vil allerhelst slå min ven Wali Kazmi fra Helsingør. Vi har haft mange kampe i løbet af de sidste år og det er altid sjovt at spille mod ham.

Hvilken ændring i forhold til FIFA 18 får størst betydning for dig?

Jacob Kragelund: Den største ændring må være kombinationen af timed finishing og muligheden for at flytte målmanden. Selv afslutningsprocessen er ændret markant og er en videnskab i sig selv – et spil i spillet, hvilket jeg godt kan lide!

Mikkel ‘LordHjorth’ Bach: Den ændring der får størst betydning for mig er nok den nye måde at afslutte på. Det er meget anderledes end FIFA 18.

Hvad synes du om FIFA 19 kontra nogle af de tidligere udgivelser?

Jacob Kragelund: FIFA19 har mange gode aspekter, så overordnet er jeg positivt stemt, men grundet de meget store ændringer, har jeg brugt længere tid end normalt til at falde til. Jeg kæmper stadig med nogle ting i spillet, hvilket jeg arbejder stærkt på, så jeg er fortrøstningsfuld og glæder mig bare til at konkurrere i år.

Mikkel ‘LordHjorth’ Bach: Jeg synes samlet set det er et godt spil. Der er selvfølgelig små ting i spillet der kan blive bedre, men jeg synes det er et af de bedste FIFA spil jeg har spillet.

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil op på et niveau, hvor man kan spille med mod de bedste i Danmark?

Jacob Kragelund: Det vigtigste er at kunne finde sine fejl og gøre noget ved dem. Der skal selvfølgelig spilles rigtig mange kampe og mod gode modstandere, men hvis man ikke er ærlig overfor sig selv og arbejder med sit spil, kan man ikke blive en af de bedste.

Mikkel ‘LordHjorth’ Bach: Man skal se hvad de gode spillere gør godt og så prøve at få nogle af de ting ind i sit eget spil. Og så skal man ellers bare klø på med at spille.

19. november: FC Midtjylland – Vejle Boldklub 17.15 A-stream

20. november: Randers FC – Vejle Boldklub 20:45 A-stream

26. november: Silkeborg IF – Vejle Boldklub 17:15 A-stream

27. november: Vejle Boldklub – Esbjerg fB 20:45 B-stream

Vejle Boldklub: https://twitter.com/Vejle_B
Mikkel ‘LordHjorth’ Bach https://twitter.com/lordhjorth
Jacob Kragelund https://twitter.com/JKragelund
Jacob ‘Esser’ Esholm https://twitter.com/Tricked_esser
Joe ‘JoeFromDenmark’ Nørregaard https://twitter.com/joefromdenmark_

Fokus på eSuperligaen
9 Shares