Første version af Stream Masters ser dagens lys

Artiklen starter under annoncen
Der er en måned til, vi for første gang kan opleve ni streamers og et par hundrede af deres seere til en nytænkning af det klassiske LAN-party.

Fem kvindelige streamers, fire mandlige streamers samt et all-stars-hold fra Fox Gaming. Det er, hvad der venter deltagerne ved det første Stream Masters, som finder sted midt i september.

– Egentlig vil vi helst ikke kaldes et lan. Det skal være et stævne, hvor man selvfølgelig også har sin computer med og spiller, siger Mark Just Sørensen, medarrangør på eventet.

Og så skal der være fokus på streameren. Ikke flere arrangementer, hvor de er gemt væk i et hjørne.

– Til andre LAN’s sidder streamerne for sig selv, og så kan folk komme over og få en autograf. Det er bare ikke ret fedt. Vi vil gerne have dem i centrum af eventet, siger Mark Just Sørensen.

Niels Forsberg er vært

Han har utallige optrædender til LAN-partys på CV’et – blandt andre mange år hos NPF, og han er også klar til at skabe stemning hos Stream Masters.

Det bliver også Niels Forsberg, der skal udvælge, hvilket spil – blandt de forudbestemte spil.

De seks spil, som deltagerne kan spiller er:

  • CS:GO
  • PLAYER UNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
  • League of Legends
  • Rocket League
  • Project Cars 2!
  • Fortnite

Derefter vælger streameren, hvem af deres viewers, der skal spille sammen med hende eller ham, i kampen mod modstanderen.

Hver viewer får mindst ét spil med streameren og maks to.

Skulle der være et enkelt spil, som holdet føler sig ekstra sikre i, så har streameren én gang i løbet af stevnet mulighed for at smide en joker, der sikrer et bestemt spil.

På redaktionen håber vi på at se en masse, der vælger Project Cars 2.

100 pladser afsat

Der er solgt cirka 80 billetter, og derudover kommer Team Fox med omkring 20 spillere. Og med en måned tilbage er arrangørerne godt tilfredse.

Vi har solgt mange billetter på, at øllene er billige. Vi søger et mere modet publikum, hvor vi kan have bar og musik i et tilstødende lokale, siger medarrangør og streamer Ellie Anabell.

Billetter købes på Stream Masters hjemmeside, og her vælger man også, hvilken streamer man ønsker at spille for.

Stream Masters finder sted i Vorgod-Barde Hallen 14. – 16. september.

15 Shares