Flames og Wicked i top efter uge 1

Artiklen starter under annoncen
League Championship Denmark er for alvor skudt i gang efter en actionfyldt første uge.

Efter en måned kan den ugentlige dosis af dansk League of Legends endelig fås igen. Med helt nye spillere og hold i ligaen skal topholdene igen prøve at forsvare deres toppladser, imens de nye er kommet ind for at lave rav i stillingerne i tabellen.

I splittets første kamp, har vi nyoprykkerne fra Lyngby Vikings mod fjerdepladsen fra efteråret, Wicked Gaming.

Wicked Gaming har valgt at få fem nye spillere på holdet i dette split, imens Lyngby Vikings har beholdt de fem spillere, som vandt CSD med Eastern Wizards. Men det skulle vise sig, at det at hive fem nye ind, virkelig har gjort underværker for Wicked Gaming.

Over to maps vandt de fem nye tropper en stensikker sejr hjem til Wicked Gaming, der får lov til at være med helt i toppen fra splittets start.

Store udskiftninger

Søndagens anden kamp, men også mest interessante hvad angår spillere på papiret, var Bucks Vipers mod Copenhagen Flames.

Bucks Vipers har fået oprustet deres hold rigtig meget. Bucks Vipers har beholdt deres midlaner Aléc, men har hentet Linops fra Wicked Gaming, Taxer fra exceL esport i England, Chrisberg fra Misfits Academy og Grisen fra Copenhagen Flames. Det er det stærkeste, Bucks Vipers har set ud på papir i organisationens navn, men Copenhagen Flames har også lavet deres ændringer.

Som tidligere nævnt er Grisen på Bucks Vipers – som erstatning har de hentet JeppeHou fra Hobro Vikings og Cboi fra Good Game Esport. Men desværre for Copenhagen Flames havde deres mid laner, Raxon, ikke mulighed for at spille, så de spillede med deres akademi piller MORRII.

Men det skulle sige sig at være en fordel for dem i stedet. På map et blev det meget tæt mellem de to hold, men efter at have fået Baron begyndte kampen at vendes på hovedet, og Flames overtog styringen og sikrede sig mappet. På map to derimod lignede det længe en Bucks Vipers, der ville have et tredje map. Men efter en Baron gik det stærkt for Copenhagen Flames, og de sikrede sig en sikker 2-0 sejr i sidste ende uden deres faste midlaner.

Mestre mod nyoprykkere

I mandagens kamp har vi de forsvarende mestre Singularity mod nyoprykkerne fra Primus. Alle gik ind med forventningerne om en 2-0 til Singularity, selvom deres tyrkiske AD Noac ikke er på holdet længere, men derimod græske Gagai, som HungryPanda har spillet sammen med flere gange i Grækkenland. Det blev også til to meget dominerende kampe, som folk havde forventet.

Sidste kamp på ugen blev den tætteste, vi fik. Hobro Vikings mod Good Game Esport, som begge har lavet ændringer på holdet. Hobro Vikings har hentet ny AD og support hjem, i stil af Echos og Fred^.

Good Game Esport har fået en spritny midlaner med navnet Raze. På dagen de skulle spille mod Hobro Vikings annoncerede Good Game Esport at de vil spille med Rolighed i vinter splittet fremfor Tranen, som har valgt at forlade organisationen.

Første map var frem og tilbage, men da de kom ind i midt til late game, tog Good Game Esport styringen og lukkede mappet og tog føringen. På andet map var det Hobro Vikings der havde sat sig i førersædet og slagtede Good Game Esport og kunne hurtigt få kampen på 1-1. På tredje map forsatte Hobro Vikings stilen fra andet map og igen havde slagteværktøjet fremme og kunne dermed besejre Good Game Esport med 2-1.

Ugens program

Næste uges kampe kampe er der kommet en lille ændring, hvor Primus mod Bucks Vipers og Lyngby Vikings mod Good Game Esport har byttet dag, så skemaet bliver således:

  • Søndag kl. 16:00 – Copenhagen Flames vs. Wicked Gaming
    Søndag kl. 19:00 – Hobro Vikings vs. Singularity
    Mandag kl. 19:00 – Lyngby Vikings vs. Good Game Esport
    Tirsdag kl. 19:00 – Primus vs. Bucks Vipers
0 Shares