eSuperligaen: Semifinaleholdene er fundet

Artiklen starter under annoncen
De fire kvartfinaler er overstået, og nu er semifinaleholdene fundet til eSuperligaens sæson 2 finaler.

Det blev kun til en enkel lille udstikker, i forhold til de fire hold der sluttede i toppen af eSuperligaen sæson 2. Vejle Boldklub kunne nemlig slå Randers ud af finaleturneringen i KB Hallen.

Det endelige semifinaleprogram:

Brøndby – Helsingør 17:30
FCK – Vejle 18:30

Semifinaler kan ses på dplay her.

Brøndby – Esbjerg

Brøndby var det første hold, der sikrede sig en plads i semifinalen, og det ikke uden slinger i valsen. Daniel ‘Dingo’ Kristensen måtte nemlig se sig slået 2-1 i den første kamp mod Lasse ‘Bækkelund’ Bækkelund fra Esbjerg Boldklub.

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg skulle så hente mindst en etmålssejr, og i et ægte drama fik han til allersidst scoret til 4-2, hvor reglen om udebanemål ellers havde sendt Esbjerg videre ved stillingen 3-2.

Helsingør – Vendsyssel

I anden kvartfinale var det Helsingør mod Vendsyssel. Her var det også favoritterne, der med publikum i ryggen, kunne sikre sig først en 2-1 sejr til ‘Kaz’.

Så skulle den bedst rangeret danske FIFA-spiller, Fatih ‘Ustun’ Üstun “bare” have en sejr eller uafgjort for at sende Helsingør videre. Kampen bølgede dog i lang tid frem og tilbage med skiftende føringer, før ‘Ustun’ til sidst kunne trække fra og vinde kampen 3-5.

FCK – Hobro

North og FC Københavns to verdensklasse FIFA-spillere var for mange de store favoritter i denne kvartfinale. Det blev dog ikke helt så overlegnet i første kamp, hvor August ‘Agge’ Rosenmeier var oppe i mod Daniel ‘Kølbæk’ Kølbæk. Selvom Hobro kom foran af to omgange kom der ikke der ikke den helt store overraskelse, da kampen endte 2-2.

Så var det op til FCK’s Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Mathias ‘Bech’ Andersen at finde ud af, hvem der skulle videre fra den tredje kvartfinale. Ved pausen så det ud som om, at alt spænding var væk, da FCK havde en 4-0 føring. Kampen endte dog 5-3 så helt så ydmygende blev det ikke for Hobro.

Vejle – Randers

Den første kamp mellem Mohamad ‘Al-Bacha’ Al-Bacha og Vejles Mikkel ‘LordHjorth’ Bach manglede ikke chancer – der var dog totalt mangel på mål, og kampen endte også 0-0.

Så helt åbent inden den anden kamp mellem Hassan ‘HassenPlayer’ Al-Saraf og Alen ‘Arrow’ Barakovic. Her kom der endelig et mål, og det var med Vejle som afsender og den stilling holdt til pause. 

Den føring kunne Vejle udbygge kort tid inde i anden halvleg og 2-0, 3-0 og 5-0 blev det også og Vejle var sikret en semifinaleplads.

25 Shares