ECS er tilbage på Twitch – DR har finalerne

Artiklen starter under annoncen
Sidst FACEIT Esports Championship Series var på Twitch var tilbage i december 2016, hvor Astralis vandt ECS sæson 2

Udover at kunne ses på Twitch igen, så har DR Sporten også købt rettighederne til ECS sæson 7 finalerne, der foregår den 8-9 juni i London.

– Fællesskabet har gjort det klart for os, at Twitch er vigtigt for dem som seere, så vi er glade for at kunne give dem ECS på den platform, siger Michele Attisani, Co-Founder & CBO ved FACEIT, i en pressemeddelse.

– ECS har slået rekorder for CS:GO seertal på Youtube de sidste sæsoner og nu åbner vores distribution, det giver fællesskabet flere valgmuligheder for hvordan de vil se deres yndlingshold.

Nyt turneringsformat

– Sæson 7 byder på en række ændringer i turneringsformatet og seer-oplevelsen, der skal sikre engagerende og underholdende indhold.

ECS sæson 7 kommer også med et helt nyt turneringsformat. Der vil være fem single elimineringsturneringer hver uge, startende fra den 11. marts.

Både en nordamerikansk og en europæisk. I de første tre turneringer vil vinderne sikre sig en direkte plads til ECS sæson 7 finalerne.

Den sidste plads i finalen for hver region vil gå til den mest det ikke-kvalificerede hold der har vundet flest pengepræmier over alle fem turneringer.

  • 1. 12.000 dollars
  • 2. 5000 dollars
  • 3-4. 2500 dollar
  • 5-8. 750 dollar
Astralis og North skal i kamp på mandag

Astralis og North skal kæmpe om at vinde den første europæiske kvalifikationsturneringer, der giver den første plads til finalerne i London.

Da man får en direkte plads i finalerne ved en sejr, kan det en sejr også give muligheder for at holde lidt pause i et ellers pakket CS:GO program.

Første europæiske kvalifikationsturnering i ECS sæson 7

Ovre på den andenside af Atlanten har den fulde danske lineup fra OpTic Gaming sagt nej til at deltage i den første turnering. Vi kommer dog stadig til at se danskere i aktion, når Rouge møder verdens nummer 2, Team Liquid.

Rouge har nemlig den tidlige In Game Leader for North, ‘MSL’ og ‘niko’ på holdkortet.

Første nordamerikanske kvalifikationsturnering i ECS sæson 7
26 Shares