Officielt: Disneyland® Paris får besøg af MDL Majoren

Artiklen starter under annoncen
Esportinsider rygtede det allerede den 8. februar, men nu er det officielt. De bedste Dota2-hold i verden skal til Disneyland® Paris og spille.

Disney er ikke uvante i esportsverdenen, deres tv-kanal Disney XD har før vist kampe fra Overwatch League og i december blev League of Legends Open Tour France spillet i Disneyland. 

Denne gang bliver det dog en noget større turnering, end de franske mesterskaber i League of Legends. Udover at det er specielt at turneringen skal foregå i Disneyland, så er det også første gang, at Mars Media holder MDL Majoren uden for Kina.

Se promovideoen over artiklen.

– Vi er meget begejstrede og stolte over at kunne bringe vores egen MDL til Frankrig takket være Aymeric Magne og hans hold hos Disneyland® Paris, siger Zhang Yu, CEO Mars Media i en pressemeddelse.

– Vi kunne ikke have håbet på et bedre sted eller partnere til at afholde vores første MDL uden for Kina. Vi ser frem til at samarbejde med Disneyland® Paris, som markerer vores første, men ikke vores sidste, rejse ind i det vestlige esportsmarked.

Næstsidste Major inden The International

Som én ud af fem Majorere, der fungerer som kvalifikation til The International, er der mere på spil, end den ene million dollars i præmiepulje.

Turneringen foregår fra den 4. til 12. maj, og vil foregå foran 6300 tilskuere i Disney Events Arena.

Foto: Disneyland® Paris Events Arena
Foto: Disneyland® Paris Events Arena

Så hvis du er til Mickey Mouse og esport, er der nu den perfekte kombination. Billetterne til Majoren bliver sat til salg mandag den 11. marts klokken 10:00, og du kan læse mere på den officielle side her.

 

10 Shares