‘dev1ce’: – Jeg håber, fans i København vil give MiBR igen

Artiklen starter under annoncen
Natten til søndag kunne Astralis trække sig sejrrigt ud af opgøret og vinde cirka 825.000 danske kroner i São Paulo, Brasilien.

De gik ubesejrede gennem gruppespillet, dog med nogle til tider mere snævre sejr, end man er blevet vant til. Men da det hele gjalt foran de 7000 vilde brasilianske fans, gjorde Astralis det vi også kender dem for – vandt.

Team Liquid kom ellers godt fra start og tog en sejr på Dust2, 13-16. På Inferno blev det aldrig helt så tæt og danskerne vandt 16-8, før der var total massakre på Overpass hvor de vandt 16-2.

– Det ikke nemt at vinde. Det er hårdt arbejde men jeg er rigtig glad for at vinde i São Paulo. Et fantastisk publikum, en fantastisk by og vi elsker jer, sagde Andreas ‘Xyp9x’ Højsleth til publikum i arenaen, lige efter sejren.

passionerede brasilianere
Arenaen i Brasiliens mest befolkede by, var fyldt op med passionerede fans. Fotocopyright: Blast Pro Series

– Det er virkelig svært at blive på toppen. Vi prøver altid at blive bedre, fordi vi vil blive ved med at vinde. En dag kan det gå den forkerte vej og det er vi nødt til at forberede os på, tilføjede Emil ‘Magisk’ Reif .

Første MVP til ‘dev1ce’ i 2019

Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz løb med prisen som turneringens mest værdifulde spiller – MVP. En pris han vandt hele syv gange i løbet af 2018 og nu kunne tage sin første for 2019.

Da Frankie Ward spurgte ham, om han ikke var begyndt at kede sig lidt, havde danskeren dette svar.

– Nej jeg er rigtig glad for at vinde foran det her publikum. De heppede ikke altid på os, men de var så passionerede, og det var passionen, vi kom for. Vi kommer helt sikkert tilbage.

– Når vi kommer til København vil de danske fans forhåbentlig give MiBR igen. Det var vildt i dag.

Selvom publikum ikke altid var på deres side havde han kun rosende ord at sige om dem efter turneringssejren, før han kommenterede på hvor vigtige gode rutiner er.

– Jeg prøver at være den bedste holdkammerat. Min individuelle præsentation er blevet forbedret meget af at mit hold sætter mig op til at lave store spil. Rutiner er nøglen. Spis godt, sov godt, gå i fitness og træn selvfølgelig en hel masse Counter-Strike.

Du skal ikke vente længe på næste Blast Pro Series

Allerede i næste måned er der Blast Pro Series igen, og denne gang indtager RFRSH’s hjertebarn Miami den 12-13. april, og i maj får Spanien og Madrid besøg af verdenstoppen i Counter-Strike.

Til juli går turen så igen til nordamerika, nærmere bestemt Los Angeles. Team Liquid får altså to muligheder for revanche på hjemmebane.

Der forventes i alt otte Blast Pro-turneringer i 2019, hvor fire af dem er planlagt, og det må forventes at en af de resterende fire bliver turneringen i Royal Arena i København.

Hvor Astralis stadig har en sejr til gode.

82 Shares