De sidste finalister i LCD er fundet: Flames tager #1

Artiklen starter under annoncen
Sidste uge af League Championship Denmark er veloverstået og med det har Good Game Esport og Wicked Gaming låst sig fast i toppen og skal deltage i playoffs.

Sidste runde af efterårs grundspillet betød alt eller intet for mange af holdene, Horsens og Bucks Vipers kæmpede om overlevelse i ligaen, imens Wicked Gaming, Good Game Esport og Hobro Vikings kæmpede for de sidste to playoffs pladser.

Ugens første kamp er kampen for overlevelse, Horsens Esport vs. Bucks Vipers. Taberen af denne skal spille nedrykningskamp mod Challenger Series Denmark’s andet bedste hold, Primus.

Kampen endte i en overlegen sejr til Bucks Vipers, der viste i stærk stil at de fortjener deres plads til vintersæsonen. Horsens Esport skal ned og spille nedrykingskamp mod Primus efter nederlaget.

Flames tager førstepladsen

Ugens anden kamp har vi toppen mod bunden, Copenhagen Flames mod Serpent Gaming. Serpent Gaming har intet at spille om, da de i sidste uge ikke kunne nå at indhente Horsens og bliver direkte nedrykket til Challenger Series Danmark.

Copenhagen flames kunne sikre førstepladsen ved en 2-1 eller 2-0 sejr over Serpent Gaming, så det betød alt for dem at slå sidstepladsen. Dette var også tilfældet og i to lige så sikre maps som Bucks Vipers sejrede mod Horsens Esport, kan Copenhagen Flames kalde sig mestre af grundspillet og vinder dermed 8100 kroner. De har stadig chancen for at forøge deres pengepræmie ved at præsterer til playoffs i weekenden.

Good Game Esport vs Wicked Gaming var ugens tredje kamp og den der vil bestemme om Good Game Esport vil slutte i playoffs eller Hobro Vikings ville komme foran dem i tabellen. Good Game Esport vandt på første map og dermed lukkede alle muligheder for Hobro Vikings kunne overhale dem i tabellen og sikrede deres playoffs plads.

Selvom Hobro Vikings ikke kunne nå playoffs længere, gav de ikke bare op. På andet map svarede de hårdt igen og vandt den, hvor især Viggomopsen gik amok i top lanen. På map 3 svarede Good Game Esport hårdt igen og sikrede sejren på 2-1. Nu betød kampen mellem Singularity og Wicked Gaming alt for dem. Hvis Singularity tabte, ville Good Game Esport komme på en fjerdeplads, men hvis Singularity vinder 2-1 eller 2-0, vil Good Game Esport beholde deres tredjeplads.

Wicked Gaming leverer flot kamp mid SNG

Sidst på ugen havde vi topkampen, Singularity vs Wicked Gaming. Første map var i voldsom dominerende stil af Singularity, der tværede Wicked Gaming og dermed sikret sig anden pladsen i ligaen og låste Good Game Esport på tredje pladsen og Wicked Gaming på fjerdepladsen.

Men det holdt ikke Wicked Gaming fra at give os en af de mest tætte og spændingsfyldte maps i hele grundspillet, hvor de stod lige hele vejen igennem, og det hele blev afgjort ved den allersidste teamfight.

På intet tidspunkt var en af holdene foran med en betydningsfuld føring, men i sidste ende formåede Wicked Gaming at lukke kampen og score sig på en 1-1 i maps, især EPIC MEMESTAR’s Vayne gik amok, på en 80 kills fyldt map.

Tredje og sidste map føltes tæt i early game, men med det samme det ramte late game, gik det hurtigt fra to teamfights til en Singularity sejr på 26 minutter, der lukker for grundspillet og de tager en pengepræmie hjem på 5400 kroner, Good Game Esport med 2700 kr og Wicked Gaming med 1800 kr.

Primus direkte oprykket

I søndags skulle nedrykningskampen mellem Horsens Esport og Primus have været spillet. Men Horsens Esport valgte at trække sig fra kampen og derfor er Primus direkte oprykket til League Championship Denmark, som vi vil kunne komme til at se spille i vinter turneringen.

I weekenden vil semifinalerne og finalen blive spillet. Vi har Copenhagen Flames mod Wicked Gaming og Singularity mod Good Game Esport. En mere kompetetiv playoffs på papiret i forhold til forårs turneringen, hvor det var et one man show fra Good Game Esport der dominerede det hele. Så husk at se med på twitch, hvor vi allerede starter kl. 15:00 på lørdag!

Kampprogrammet:

  • • Lørdag den 6. kl. 15:00 – Copenhagen Flames vs. Wicked Gaming
  • • Lørdag den 6. Kl. 19:00 – Singularity vs. Good Game Esport
  • • Søndag den 7. Kl. 15:00 – Tredjeplads kampen
  • • Søndag den 7. Kl. 19:00 – Finalen

Som altid kan I se med på https://www.twitch.tv/leaguedenmark, hvor alle kampene vil blive streamet.

14 Shares