Dansk sølv i Overwatch League

Artiklen starter under annoncen
Ingen havde kunnet slå Boston Uprising i hele Stage 3 af Overwatch League, men i finalen blev danskerholdet alligevel besejret af rivalerne fra New York. 

Bare enkelt uafgjort map formåede Kristian ‘Kellex’ Keller at hente i finalen mod holdets største konkurrent til den samlede sejr i Overwatch League. New York Excelsior vinder Stage 3 og de 100.000 dollars, der følger med.

Det er samtidig Excelsiors anden finalesejr, da de også vandt Stage 2. Og i øvrigt fik en andenplads i Stage 1.

10-0 i gruppespillet

Boston Uprising har været ekstremt overbevisende i gruppespillet her i stage 3 og har vundet 10 ud af 10 kampe. Dermed kunne de selv vælge deres modstandere mellem de efterfølgende tre hold; New York Excelsior samt de to Los Angeles-hold, Valiant og Gladiators.

New York Excelsior er lige nu en klart største konkurrent til Boston Uprising, og det er da også Excelsior, der fører i det samlede mesterskab for sæsonen med en score på 27-3. Uprising ligger på en andenplads med 22-8.

Til gengæld spilles kampene i Blizzard Arena i Los Angeles, så da Boston Uprising valgte Gladiators, valgte de samtidig en hjemmebanehold.

Favoritterne hurtigt videre

Ingen af de to hjemmehold blev dog skænket en chance mod Boston og Excelsior. 3-0 og 3-0 i de to semifinaler, og så skulle hjemmepublikum finde et nyt hold at holde med. Og det var ikke svært. Boston Uprising er populære, men de kan ikke følge med New York Excelsior, der nærmest blev båret frem i salen.

I finalen var det Boston Uprising, der halsede efter. New York vandt 3-2 og 2-0 på Route 66 og Nepal, og selvom det en overgang så bedre ud, da vi fik en uafgjort på Volskaya Industries, kunne New York lukke Numbani med 3-2 og dermed den samlede sejr. Trods 3-0 sejren var det en kamp, som Boston langt hed ad vejen må være tilfredse med, da begge hold virkelig havde fundet storspillet frem.

Og mens New York henter hovedpræmien ved Stage 3, må Boston Uprising og Kristian Keller nøjes med andenpladsen og 25.000 dollars.

9 Shares