Danmark videre til kvartfinalerne i eNations Cup

Artiklen starter under annoncen
Danmark er videre på en andenplads efter hjælp fra Holland, og helt uden at røre en controller om søndagen.

Nu venter Mexico efter en dramatisk dag hvor de to repræsentanter for Danmark, Fatih ‘Ustun’ Üstun og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, måtte se med fra sidelinjen og krydse fingre.

De sluttede lørdagen på en førsteplads i gruppe D, med fire sejre og fem uafgjorte, hvor tre af de uafgjort kom i 2v2.

Men da de danske drenge havde spillet alle deres 12 kampe om lørdagen, skulle der bruges hjælp fra Holland eller Australien, før avancement var sikret.

Det var fra Hollands og ‘Dani’s side at den første hjælp kom, med en 1-0 sejr over Rusland, i en tæt kamp hvor russerne ellers næsten fik udlignet til allersidst.

Sekunder efter kom den næste hjælp fra down-under der overraskede og fik uafgjort mod Portugal, som også blev Australiens syvende uafgjort og matematisk slukkede deres mulighed for at gå videre.

Sidste gruppekampe

Inden de sidste gruppekampe, som alle var 2v2-kampe, holdt Danmark stadig deres førsteplads med en snæver et points føring over Rusland.

slashesport dk danmark videre til kvartfinalerne i enations cup
Den endelige stilling i gruppe D til FIFA eNations Cup

Igen var det Holland der kom med hjælp og scorede til 1-0 i deres 2v2 kamp mod Rusland. Da Holland skulle bruge en firmåls sejr for at gå videre, stoppede de heldigvis ikke der og fik scoret til 2-0.

Samtidig med at man kunne høre Spanien brøle over at være gået videre i deres gruppe, fik Rusland reduceret og dramaet var intakt.

Heldigvis holdt resultatet og man kunne se den danske landstræner og ‘Marcuzo’ juble over at have sikret sig en kvartfinaleplads til FIFA eNations Cup 2019.

Måtte nøjes med andenplads

Det blev dog ikke til en førsteplads for Danmark, da Portugal i 90’ende minut kunne score til 1-0 over Australien og meget passende var det Cristiano Ronaldo der kunne sende bolden ind i netmaskerne.

Det var to lettede danske drenge der blev interviewet efter avancementet var sikret og ‘Marcuzo’ kunne fortælle at han så deres chancer for at gå videre som 50-50 inden dagens kampe

Se kvartfinalerne her:

84 Shares