Copenhagen Flames og Singularity holder stimen

Artiklen starter under annoncen
Anden uge af LCD er afsluttet, og der er allerede lavet en klar bund og top af tabellen.

I League Championship Denmark anden uge havde vi finalisterne fra efterårssplittet, der henholdsvis skulle spille rundens første og anden kamp om søndangen.

I søndagens første kampe mellem Copenhagen Flames og Wicked Gaming var det for alvor chance at vise, at det nye Wicked Gaming mandskab var nogle, der skulle høre helt med i toppen.

Det fik Copenhagen Flames bevist det modsatte af. Over to maps satte de dem hårdt på plads, hvor det så ud som om, Wicked Gaming ikke kunne svare igen på noget og blev bare tromlet hårdt over og gav Copenhagen Flames deres anden 2-0 i vinter splittet.

Søndagens anden kamp bestående af Hobro Vikings mod Singularity, går Singularity stadig ubesejret efter vinter splitets start og det stoppede heller ikke i anden runde. Hobro Vikings så stærke ud i første runde med en sejr over Good Game Esport, men imod Singularity kunne de godt mærke stærkere modstand. På første map var det en tæt affære, som i late gamet gik i Singularitys favør.

På andet map derimod var det modsat af en tæt affære, derimod lignede det en map fra Copenhagen Flames mod Wicked Gaming, hvor Singularity var Flames i denne situation. Dermed trak Singularity deres 2-0 hjem og danner en førsteplads med Copenhagen Flames.

Ugens tredje kamp om mandagen bød på Lyngby Vikings mod Good Game Esport. En chance for Lyngby Vikings at bevise de hører med i LCD. På første map bød det ikke på den vildeste action, men mere et kontrolleret og stille map fra Good Game Esport der kørte den stille hjem og kunne bringe sig på en 1-0 føring.

Andet map bød på stort set lige så lidt blod på summoner’s rift. Det var derimod Lyngby Vikings der udlignende til 1-1 i en ellers tæt kamp, som gik i Lyngby Vikings favør efter de tog baron og vandt en 4v5 fight kort efter i deres egen base. På tredje map tog Good Game Esport alt kontrol og kørte sæsonens første sejr hjem med en 2-1 over Lyngby Vikings.

Tirsdagens kamp, som er den sidste på ugen bød på Primus mod Bucks Vipers. Bucks Vipers havde noget at bevise efter deres nederlag til Copenhagen Flames og det fik de også bevist! På både map 1 og 2 var det dominans fra første til sidste minut over Primus, der ikke kunne få et ben til jorden. Især Chrisberg gik amok på andet map med en 16/0/4 score på Kai’sa. En power demonstration fra Bucks Vipers, der slutter anden uge af.

Som altid, kan du se næste uges kampe på twitch.tv/leaguedenmark, hvor skemaet er blevet ændret lidt, da søndagskampen kl. 16:00 er blevet rykket til torsdag aften:
Søndag kl. 19:00 – Singylarity vs. Wicked Gaming

Mandag kl. 19:00 – Good Game Esport vs. Copenhagen Flames

Tirsdag kl. 19:00 – Hobro Vikings vs. Primus

Torsdag kl. 19:00 – Bucks Vipers vs. Lyngby Vikings

 

0 Shares