Copenhagen Flames klar til PUBG-finalerne i Köln

Artiklen starter under annoncen
Martin ‘Avnqr’ Gøth og Ali ‘PONYRIDEREn’ Bdair har på imponerede vis kvalificeret sig til finalerne i Playerunknown’s Battlegrounds-turnering ved Gamescon i Köln

– Der er totalt drøn på hernede. Vi mangler lige et stort dansk flag, så vi kan få Dannebrog ud på streamet.

Humøret er højt blandt de to Copenhagen Flames-spillere, der i dag kvalificerede sig til finalerne ved dette års Playerunknown’s Battlegrounds-turnering ved Gamescon i Köln.

Læs også: Danmarksmesterskabet i Hearthstone annonceret

Vi fangede dem på telefon efter sejren. Selvom det ikke er en let opgave at snakke med journalister, når man har råbt en hel dag.

– Jeg er nok nødt til at føre ordet. Vi har fundet te og kaffe og andet godt til Ali (‘PONYRIDEREn’ Bdair, red.), men der er ikke meget stemme tilbage i ham, råber Martin ‘Avnqr’ Gøth gennem larmen fra Kölns gader.

Vi spillede sindssygt godt sammen

I det hele taget har larmen betydet meget for spillet dernede. Spillerne sidder i båse, men der er ikke tag på, så lydniveauet er meget højt.

– I morgen får vi lydisolerene høreværn og så in-ear hovedtelefoner. Det hjælper forhåbentlig.

Grunden til, at der overhovedet er en “i morgen” skal findes i de døende minutter af dagens sidste kamp.

– Vi havde lagt en taktik, der lykkedes, os spillede vi bare sindssygt godt sammen. Vi fik en god bakke og dræbt nogle stykker, og pludselig var der kun seks tilbage, fortæller Martin Gøth.

Missede en genoplivning

I Playerunknown’s Battlegrounds spiller man på et kæmpe kort, til alle andre er døde, og kun én mand eller team er tilbage.

Efter cirka fem minutter af hvert spil dukker en cirkelformet zone op på kortet, som man skal løbe eller køre hen til. Kommer man ikke ind i den, begynder man stille og roligt at miste liv.

– Vi fik pushed cirklen og pushet kanten. Ali blev knocked (skudt, men man kan genoplives, red.), og jeg rejste mig op 0,1 sekund for tidligt, så jeg var nødt til at starte forfra med at genoplive ham.

Så kom adrenalinen

Det lykkedes, og så var der pludselig kun fire spillere tilbage.

Både Martin ‘Avnqr’ Gøth og Ali ‘PONYRIDEREn’ Bdair fik healet.

– Så begyndte adrenalinen at komme, og vi rystede og var spændte. Jeg skyder en, men bliver knocked af nummer to, som Ali så skyder, og vi vinder runden.

Klar til i morgen

Man kan både spille førsteperson, som man kender det fra Counter Strike: Global Offensive, og tredjeperson, som mange konsolspil benytter sig af.

I trejdeperson-spillet røg Martin Gøth og Ali Bdair allerede ud torsdag, og formåede dermed ikke at kvalificere sig til finalerne.

Men anderledes ser det altså ud i førsteperson, hvor finalerne spilles fredag.

– Vi er pænt hyped. Nu er vi kommet så langt, og så skal vi også på podiet. Man får sådan nogle pæne, store pander med hjem i flotte farver. Sådan en vil vi gerne have, siger Martin Gøth med et grin.

Finalerne spilles fredag klokken 16, og det hele streames på Twitch.

9 Shares