‘boyerxd’ vinder 420.000 danske kroner i Katowice

Artiklen starter under annoncen
Efter to dage og 14 runders Fortnite kunne Adam ‘boyerxd’ Boyer-Dræby tage hjem med en andenplads.

De startede andendagen af Fortnite-turneringen på en tredjeplads, og med syv runder tilbage af turneringen var der masser at kæmpe om til ESL Katowice Royal i Polen.

Runde 8-9:
Det startede dog ikke med den store succes for E11 med danske ‘boyerxd’ og hans svenske makker ‘crippa’. I de to første runder fik de kun samlet syv point sammen, hvilket også betød at de faldt ned til sjettepladsen.

Runde 10:
Her skete der så noget for E11 og de fik en andenplads og ni kills. Det gjorde, at de rykkede op på andenpladsen samlet med kun to point op til førstepladsen.

Runde 11:
Her begyndte den nordamerikanske duo, Ghost’s ‘Saf’ og NRG’s ‘Zayt’, deres vanvittigt dominerende spil, med deres anden Victory Royal og 13 kills. Dette gav dem en suveræn føring på 92 point.

E11 Rykkede ned på tredjepladsen men kun to point efter andenpladsen

Runde 12:
Blev en meget aggressiv runde, så folk faldt hurtigere end det ellers havde været normen i turneringen. Med cirka 50 spillere tilbage ved den femte cirkel nær Polar Peak fandt ‘crippa’ og ‘boyerxd’ sig selv i en god position nær toppen af bjerget.

Den fordel var dog ikke nok for E11. Endnu en gang var det ‘Saf’ og ‘Zayt’, der stod med en Victory Royal og 11 elimineringer til sidst, og dermed udbyggede de deres føring med kun to runder igen.

Inden 13. runde blev sat i gang kunne E11 dog igen kravle op på andenpladsen med 551 point. Men med 711 point og 160 point op til førstepladsen så det meget svært ud at nå den nordamerikanske duo.

Team Solomid var at finde på tredje plads med 24 point op til ‘boyerxd’.

Runde 13:
Her fik vi endelig en grund til at snakke om en af de andre danskere, nemlig Konrad ‘Skram’ Skram.

Han fik nemlig en lille hovedrolle da han begyndte at lege gemme med den førende duo. Se det 200 IQ “hide and seek”-spil herunder:

Og da det ikke lykkedes Zayte og Saf at finde ham endte det med det helt store opgør mellem nummer 1 og 2 i turneringen

Det gik dog ikke helt som man ville håbe med danske briller – selvom den direkte kamp endte uafgjort med ‘boyerxd’ og ‘saf’ som de eneste overlevende. Fik danskeren en dårlige udgangsposition og måtte kort tid efter lade livet og ‘saf’ kunne tage en side ud af ‘Skram’s playbook og gemme sig.

6HP-krigeren ‘Skram’

Helt til en femteplads og ingen anden ‘skram’ fik æren af at eliminerer ‘saf’ og det med 6HP siden han først gemte sig. Der sluttede legen dog også, og han kunne ikke gemme sig til en Victory Royal

Derfor kunne de endnu en gang udbygge deres føring og et med game tilbage, handlede det for E11 om at tage deres andenplads tilbage som de havde mistet til Team SoloMid.

Runde 14:
Med 33 hold tilbage var det klart at ‘saf’ og ‘zayte’ ville vinde turneringen og overskuddet var enormt og ‘zayt’ havde tid til at lave “Take The L” på toppen af bjerget.

Det var E11 dog ikke besluttet på at gøre og med en flot solo præsentation af ‘boyerxd’ i sidste runde, lykkedes det dem at kravle tilbage på andenpladsen.

Næstbedste dansker blev ‘kejseR’ på en 18. plads, derefter kom ‘Fnatic Jarl’ på en 29. plads, og tilsidst kom ‘skram’ som med sin gemmeleg fik en samlet 35. plads.

E11 kunne gå hjem med hele 64.000 dollars ca. 420.000 danske kroner.

Den samlede stilling. Screenshot: intelextrememasters.com
0 Shares