Blizzard introducerer Hearthstone Masters

Artiklen starter under annoncen
I et forsøg på at udvikle Hearthstones esportscene, annoncerer Blizzard deres nye initiativ; Hearthstone Masters.

I håb om at gøre sin esportscene mere underholdene, konkurrencedygtig og tilgængelig for alle, ændrer Blizzard nu på kvalifikationsprocessen til deres turneringer.

I skrivende stund er der kun detaljer om to ud af tre elementer af det nye program, Masters Qualifiers og Masters Tour, men Blizzard har hintet til noget, der kunne tyde på at blive en ultimativ turnering de kalder ‘Hearthstone Grandmasters’.

Sådan fungerer det nye Hearthstone Masters format

Alle har muligheden for at  kvalificere sig til Masters Tour. Hver uge i kvalifikationsæsonen vil der blive afholdt omkring 30 turneringer der er åbne for alle. De kommer til at foregå online og man kan så melde sig til en turnering der foregår i en tidsramme der passer en.

Du kan faktisk allerede gå ind og melde dig til den første Qualifier der bliver afholdt den 5 marts her. Vinderen af hver turnering kvalificerer sig til Masters Tour.

Disse turneringer er dog ikke den eneste måde, man kan kvalificere sig til Masters Tour. Her er der godt nyt for dig der er en haj på standard ladder.

Der bliver nemlig afholdt en Ranked Ladder Qualifier for top 200 spillere, der kommer til at foregå ligesom de ovennævnte Qualifiers på nær, at her kvalificerer de fire bedste sig til Masters Tour.

Masters Tour i Las Vegas

Lykkes det dig at kvalificere dig, bliver Masters Tour afholdt 14. til 16. juni i Las Vegas.

Præmiepuljen er på 250.000 dollars med 50.000 dollars til førstepladsen. Blizzard forventer dog, at præmiepuljen vil stige. De vil tilføje en tidbegrænset esportspakke til in-game shoppen, hvor en procentdel af salget vil blive fordelt på præmiepuljerne af de tre Masters der vil blive afholdt i 2019.

Anden Master Tour i 2019 kommer til at blive afholdt i Asien og den tredje i Europa. Her kan du se kalenderen.

Med det nye initiativ kan spillere nu kvalificere sig på endnu flere måder end før, og Blizzard håber på at det vil puste liv i Hearthstone’s esportscene. Man kan nu kvalificere sig til Masters Tour på flere måder end nogensinde før ved at:

  • Vinde en af de nye Online Masters Qualifiers
  • Blive top fire i Ranked Ladder Qualifier
  • Igennem anerkendte tredjeparts turneringer
  • Vinde en Masters Tour
  • Kvalificere sig gennem China Gold Series
  • Ende Year of the Raven med mindst 120 Hearthstone Competitive Points

Det bliver spændende at se, hvad Blizzard har tænkt sig med det sidste element, Hearthstone Grandmasters, og om det lykkes det her nye format at puste liv i Hearthstones esportscene.

8 Shares