‘Bigummm’ vinder dansk kval til World Cyber Games

Artiklen starter under annoncen
De regionale kvalifikationsturneringer i WCG for Danmark er nu overstået, og vinderne er fundet.

Victor ‘Bigummm’ Bigum har taget førstepladsen i Danmarks kvalifikationsturnering til World Cyber Games, og efter ham kommer Nikolaj ‘Nikolajhoej’ Høj Nielsen. Dermed bliver det de to danskere, der skal repræsentere Danmark til de regionale kvalifikationsrunder.

Det var nogle af de bedste, Danmark har at byde på, der kæmpede om æren i at repræsentere Danmark til årets World Cyber Games, WCG. Det er noget af en bedrift for ‘Bigummm’, der hidtil kun har deltaget i få mindre turneringer.

– Jeg havde egentligt ikke regnet med at kvalificere, siger ‘Bigummm’ til Slash Esport.

– Jeg havde ingen forventninger om at jeg ville vinde. Jeg tror bare, jeg endte med at være lidt heldig – både med hvordan min hånd var, og hvad jeg spillede mod.

Det er også en henrykt Victor ‘Bigummm’, der skal repræsentere os.

– Lige da jeg havde vundet, følte jeg mig on top of the world. Det var ret fedt.

Nedenunder ser du, hvordan playoffs udfoldede sig.

 

slashesport dk bigummm vinder kval til world cyber games

Næste led i processen er, at de to danske spillere skal kæmpe om at repræsentere Europa mod alle andre EMEA-lande (Europa, Mellemøsten og Afrika). Du kan se de andre spillere, der har kvalificeret sig for forskellige lande, her.

‘Bigummm’  sikrede sejren med et midrange hunter deck.

 – Jeg syntes decket var stærkt. Endte på 15. plads med det sidste sæson. Kom endda op på nummer 2, før expansion.

‘Nikolajhoej’ kvalificerede sig med et Warlock deck, han lånte fra lituanske ‘Tomas’. Se decklisten i tweetet nedenunder.

– Jeg er glad for at komme videre til næste stadie i WCG, og at jeg havde marginalerne med mig i den danske kvalifikation.

Vejen til WCG 2019

‘Nikolajhoej’ og ‘Bigummm’ vandt alle deres kampe i playoffs, men det er ikke slut endnu. Næste etape kommer som sagt til at udfolde sig i de regionale kvalifikationsrunder. Her kommer kun top 8 videre fra hver region, og skal møde de otte bedste fra Amerika og den asiatiske region. Så konkurrencen spidser til nu.

Herefter er det blot de to bedste der kommer med til finalen i den kinesiske by Xi’an, hvor WCG 2019 bliver afholdt.

De to danskere ser frem til kvalifikationsrunderne.

– Ser frem til at teste de nye kort, og forhåbentlig finder jeg et godt deck til den europæiske kvalifikation i slutningen af den her måned, siger ‘Nikolajhoej’

– Det var fedt at være med. Håber jeg vinder noget mere, siger ‘Bigummm’

 

53 Shares