Astralis med ny vild statistik

Artiklen starter under annoncen
At Astralis er ret godt kørende, er efterhånden ingen hemmelighed. Men selv når de taber, bider de fra sig. 

Du har nok opdaget det. Astralis vinder en frygtelig masse kampe for tiden.

Vi har skrevet det mange gange før. Et utal af mesterskaber de seneste tolv måneder, overbevisende sejre over både underdogs og de andre af verdens bedste hold. Ekstremt få tilfælde, hvor holdet snubler, og så ser man ganske enkelt ikke længere, at det hele falder fra hinanden – som det ellers gør for andre hold en sjælden gang imellem.

Sidstnævnte har den schweiziske analytiker Mathieu ‘Maniac’ Quiquerez også lagt mærke til.

Fire tabte maps på LAN i 2019

I 2019 har Astralis tabt fire maps – altså ikke kampe, men maps – til LANs.

Tre af de fire gange var det verdens nummer to, der stod i vejen. Senest ved finalen i Blast Pro Series: São Paulo, hvor Astralis vandt 2-1 over Team Liquid. Her tabte danskerne på Dust 2 med 13-16.

Tidligere på året var det finalen i iBUYPOWER Masters, hvor det blev til et 2-1 nederlag til Astralis. 11-16 på Dust 2 og ligeledes 11-16 på Overpass blev det til mod Team Liquid.

Og i den mellemliggende periode tabte Astralis et enkelt map til Renegades i New Legends Stage ved IEM Katowice Major. Denne gang efter overtid, 17-19 på Mirage.

Som du måske allerede nu kan se ud af resultaterne, så laver Astralis ikke mindre end 11 point i de maps, de taber. Vi ser altså ingen af de kampe længere, hvor det hele falder fra hinanden – ingen såkaldte off-days, hvor intet hænger sammen.

Flere vilde statistiker

Det er ikke den eneste vilde statistik, Astralis er blandet ind i.

Vi kunne i sidste uge skrive om hvordan Astralis var i top 10 af mest sete esportsorganisationer i verden – og dette som den eneste på listen, der kun havde ét hold.

Og så er det selvfølgelig værd at nævne, at de fem nuværende Astralis-spillere er de eneste inden for Counter-Strike: Global Offensive i verden, der har tjent mere end en million dollars i præmiepenge.

Andreas ‘Xyp9x’ Højsleth er som den eneste CS:GO-spiller i verden på top 40 over spillere, der har vundet flest penge. Alle over ham er Dota 2-spillere.

46 Shares