Fire danskere i kamp om 500.000 dollars i Fortnite i Katowice

Artiklen starter under annoncen
I sidste uge blev der holdt en polsk udgave af turneringen, hvor 100 af de bedste polske Fortnite-spillere og influencers deltog. Nu er det tid til den internationale udgave.

ESL Katowice Royale hedder turneringen, hvor fire danskere er med i duo-delen. Her er pengepræmiepulje på 400.000 dollars og de resterende 100.000 dollars går til solo-spillerne.

  • Adam ‘boyerXd’ Boyer-Dræby 🇩🇰 og ‘Crippa’ 🇸🇪
  • Christoffer ‘Fnatic Jarl’ Jensen 🇩🇰 og ‘Fnatic Pow3r’ 🇮🇹
  • Konrad ‘Skram’ Skram 🇩🇰 og ‘Sak0ner’ 🇳🇴
  • Niclas ‘Atlantis Kejser’ Guldbæk 🇩🇰 og ‘Atlantis Magin’ 🇬🇧

Hvis det skulle lykkedes en af danskerne at vinde turneringen, kan han dele 80.000 dollars, cirka 520.000 danske kroner, med hans makker. Turneringen starter med solo-delen fredag og lørdag, og søndag står så på duo.

Turneringsprogrammet fra intelextrememasters.com

– ESL Katowice Royal vil blive vores første internationale Fortnite-turnering, og vi kan ikke være mere begejstrede, siger Sebastian Weishaar, Chief Product Officer ved ESL til eslgaming.com.

At holde sin første store turnering under Katowice Intel Extreme Masters (IEM) er ikke et dumt valg af ESL. IEM byder i forvejen på flere forskellige turneringer, som tiltrækker en masse tilskuere.

– Fans fra hele verden kender til Katowice-arrangementet, og at få et af verdens største spil i Fortnite med virker som et godt match.

– Fortnite er et globalt spil, og der er fantastisk passionerede spillere over hele kloden, tilføjer Rob Hodson, Esports Manager ved Epic Games, til eslgaming.com.

Se hele turneringen her fra klokken 14:20 fredag 1. marts.

Se livevideo fra ESL_Fortnite på www.twitch.tv

0 Shares