200 dages challenge – dag 100: Nu er det virkelig hårdt

Artiklen starter under annoncen
Halvdelen af tiden er gået, udviklingen er gået i stå, og frustrationerne melder sig hos Ellie Anabell.

For 100 dage siden fik Ellie Anabell en udfordring af sin kæreste. Lær at spille Counter-Strike: Global Offensive på 200 dage.

– Min mus var virkelig tæt på at tage en flyvetur i dag. Jeg var så frustreret, fortæller Ellie Anabell til Slash Esport.

Baggrunden er, at kæresten, Justian Madensen, driver esportsklubben Falster Baers. Og her er Ellie Anabell mental- og livsstilscoach.

Og hvis man skal coache spillerne, er det en fordel at kende spillet. Så langt, så godt.

Ingen udvikling længere

I langt tid gik det forrygende. Første uge gik med at prøve sig frem i spillet uden hjælp fra andre end seerne på hendes stream.

Derefter fik hun træner på, JespeRCompeX, og så tog udviklingen fat.

I løbet af de seneste 100 dage, der nu er gået, er der sket meget. Hun er “halvvejs” i spillets ranking: Gold Nova III.

CS:GO Ranks

Men det er også nu, frustrationen melder sig.

– Det går da. Det går. Men det er ikke sjovt. I sidste uge lå jeg mellem to og fire kills pr. game, og jeg havde overhovedet ikke lyst til at sidde foran kameraet, siger Ellie Anabell.

Andre forventninger nu

Der er stor forskel på at spille nu, og da det hele var ukendt.

– Det var fint, da jeg var ny, og jeg ikke kunne ramme noget. Det var jo naturligt nok. Men jeg kan slet ikke have, når det så ikke lykkedes, efter jeg har spillet så længe. Jeg kan mærke presset nu.

Ellie Anabell var kamerasky inden udfordringen startede, og det er hun ikke kommet sig over, selvom om man vænner sig til at være på.

Afslutter med bootcamp

Selvom der er fokus på at spillet skal blive bedre lige nu, så ser hun frem til dag 200, hvor det hele er overstået, og hun forhåbentlig spiller på et “højt plan” som udfordringen lød på.

Og som afslutning er det meningen, at der skal køres en større bootcamp for kvindelige gamere rundt om i landet.

– Vi har slet ikke det hele på plads endnu, men vi er ved at arrangere noget rigtig fedt sammen med Five Media & Web. Det kommer til at ske midt i februar eller starten af marts, og jeg glæder mig til at kunne fortælle mere som det.

Du kan følge med i streamet her:

0 Shares